Breath and Yin

Tijdens de Breath and Yin sessies gaan we lichamelijke spanningen en diep gewortelde emoties loslaten d.m.v. ademhalingstechnieken. Hierdoor kan je perfectionisme, onrust, angsten, hyperventilatie, paniekaanvallen en chronische pijnklachten makkelijker loslaten.

Veel mensen ademen verkeerd. Dit komt vaak doordat men teveel in het hoofd leeft in plaats van in het lichaam. Zeker als je veel werkzaam bent achter de computer vergeet je wellicht goed door te ademen. Hierdoor ontstaan lichamelijke en mentale klachten. Je lichaam heeft het zuurstof nodig om gezond te blijven. Fysiek en mentaal.

In deze lessen ontdek je methodes vanuit de pranayama, natural breathing, zachte yin stretches om het lichaam wat meer te openen, je mind ruimte te geven en meer in verbinding te zijn met jezelf. Deze sessie helpt om dieper te gronden in het lichaam en het zenuwstelsel te kalmeren.

Prana betekend levensenergie. Ayama betekend het verlengen of het onder controle houden van. Door met ademhalingsoefeningen aan de slag te gaan zul je leren hoe je terug kunt keren naar jouw natuurlijke ademritme. Het ritme dat telt.

Door dit te combineren met zachte yin stretches brengen we ruimte in het bindweefsel, gewrichten en spieren. Een heerlijke les om diep te ontspannen, emoties los te laten en het lichaam te helen van binnenuit met de ademhaling. The power of healing is within ourselves.

Urenschema

Woensdag 15 september en woensdag 22 september

11:00 - 12:15
Ronde 1

Datum

15 sep 2021
Expired!

Locatie

Online
Categorie