Expeditie bos Goes

Ga op expeditie en ontdek tropische planten en dieren zonder te verdwalen. In het Expeditie Bos van Omnium maak je kennis met ruim 350 planten, kleine reptielen en vogels die je normaal tegenkomt in de tropen. Met de skywalk door de boomtoppen en de goed toegankelijke paden is het een leuke en leerzame attractie voor jong en oud. Door veranderende seizoenen ontdek je in het Expeditie Bos van Omnium elke keer iets nieuws. De ene keer vieren we de oogst van fruit, koffiebessen en specerijen. Dan worden er weer nieuwe planten gezaaid. Zie hoe de bananen groeien en ervaar het verhaal van rijst als wereldvoedsel. Proef heerlijke verse koffie en leer waar alle ingrediënten van de ‘Zeeuwse bolus’ vandaan komen. Zie jij de grootste bloem ter wereld of spot je een vleesetende plant?

Bij Omnium in Goes kan je op donderdag 16 september en donderdag 23 september meedoen aan expeditie bos. Er kunnen elke ronde 5 personen deelnemen.

Recreatief zwemmen voor of na je activiteit bij Omnium in Goes
Wil je voor of na je sportieve uitdaging recreatief zwemmen? Dan kan dat in het zwembad bij het Omnium in Goes. Je kunt zwemtickets verkrijgen bij de balie van het zwembad met de vermelding dat je mee doet met RWS in beweging.

Urenschema

Donderdag 16 september

09:45 - 11:15
Ronde 1
met lunch

Donderdag 23 september

09:45 - 11:15
Ronde 1
met lunch
14:45 - 16:15
Ronde 2
met borrel

Datum

16 sep 2021
Expired!

Locatie

Zee & Delta
Categorie