Mindfulness based wandel8daagse vanaf eigen (werk)locatie

Het afgelopen jaar zijn de meesten van ons gewend geraakt aan ‘ommetjes’ en zo af en toe een ‘digitale wandeling’ met een collega. Hoe mooi zou het zijn als we blijven bewegen, naar buiten blijven gaan en blijven genieten van de natuur!

Om collega’s hiertoe te stimuleren hebben wij (Inge Smit en Annelies Koning) onze talenten gebundeld en een Mindfulness Based Wandel challenge ontwikkeld. Onlangs hebben we deze challenge afgerond met collega’s binnen WVL en positieve feedback hierop mogen ontvangen. Hoe leuk zou het zijn als we meer collega’s kunnen inspireren?

Deze challenge is gebaseerd op wandelen, bewegen en mindfulness. Je maakt kennis met mindfulness-based-wandelen en doet een mogelijke eerste stap naar bewustwording; van jezelf, je automatische piloot en de effectiviteit van met volle aandacht aanwezig zijn in de natuur. Per dag krijg je via het platform en je mail handvaten en inspiratie om te gaan wandelen. De bedoeling is lekker naar buiten, in de natuur, in een park of in de stad. Natuurlijk kun je ook, wanneer dat beter bij je past, voor sommige oefeningen je tuin of balkon gebruiken.

We kijken ernaar uit digitaal met jullie op pad te gaan!

Inge & Annelies

Datum

14 sep 2021
Expired!

Locatie

Eigen (werk)locatie
Eigen (werk)locatie