Online activiteiten

Total body workout & stretching

Iedere dinsdag- en vrijdag via Zoom

Van 8.00 tot 8.30 uur geeft Willy Tiepel van Jelly Jam Fit een Total Body workout om de dag energiek en vrolijk te starten. Een half uur bewegen en functionele oefeningen doen zet jouw energiesysteem aan en geeft je lichaam een energieboost waar je je hele (werk) dag profijt van hebt.

Van 8.30 tot 9.00 uur kun je los of aansluitend aan de actieve les meedoen met een rustige les. Een half uur losmaak, yoga en stretchoefeningen maakt jouw lichaam lekker los en je begint relaxed en energiek aan je (werk)dag.

Elke dinsdag en vrijdag tijdens de lunchbreak van 12.00 tot 12.30 geeft Willy een les om even in beweging te komen tussen de werkzaamheden door. In de lessen wordt gevarieerd met spierversterkende oefeningen, mobility, stretching en yoga. Lekker alles door laten stromen zodat je weer fit aan de middag begint. 

Willy Tiepel is een gedreven fitnessprofessional. Zij is al meer dan 20 jaar werkzaam in de fitness- en danswereld. Ze heeft in ’t Gooi een eigen dansschool, Jelly Jam Dance, en een sportstudio, Jelly Jam Fit. Jelly Jam Dance is gericht op allerlei soorten danslessen voor kinderen & jeugd. Met Jelly Jam Fit biedt zij aan volwassenen vrolijke danslessen en actieve lessen voor het verbeteren van conditie, kracht, mobiliteit en lenigheid. Daarnaast biedt zij ook rustige lessen aan, gericht op ontspanning en mindfulness. Haar positiviteit en energie brengt ze graag over aan de deelnemers van RWS in beweging. De lessen zijn gevarieerd en voor iedereen goed te volgen.

Wacht niet langer en doe mee elke week met Willy!

Yoga

Iedere donderdagmiddag van 16:30 tot 17:30 via Zoom​

Merk jij van al het werken achter de computer ook dat je nek en schouders stijf zijn? Als je daar op een laagdrempelige manier wat aan wil doen, of dit juist wil voorkomen kun je online meedoen met ‘Yoga voor schouders en rug’ door Karen Oostinga. Karen werkt als omgevingsmanager bij SLU in Oost-Nederland en is al jaren yoga- en meditatie docent.

Met een activatie, staande bewegingsreeks en een zittende ontspanning ben je in een half uur weer een stukje soepeler en ook meer ontspannen.