RWS Sportdagen

We hebben drie mooie sportdagen kunnen beleven in juni met veel sportiviteit en gezelligheid. Fijn dat we na twee jaar weer sportdagen kunnen en mogen organiseren! Met het vele thuiswerken is elkaar ontmoeten nog belangrijker. Samen volleyballen, fietsen, wielrennen, padellen, golfen of creatief bezig zijn zorgt voor verbinding en plezier. Ook kun je terecht voor een korte healthcheck op het gezondheidsplein.
Heb je nog niet meegedaan? In september staan er nog vijf op de agenda. Kies uit een van de sportdagen, in eigen regio of in een andere. Er zijn voldoende mogelijkheden voor iedereen. Landelijke diensten sluiten aan. Maak je collega’s enthousiast en meld je aan op de website van de sportdag van jouw keuze, bereikbaar via onderstaande knoppen. We zien je aanmelding graag tegemoet.

Iedere RWS’er kan zich aanmelden voor één van de sportdagen (dat staat los van een aanmelding voor een losse activiteit).

dinsdag 21 juni

dinsdag 28 juni

donderdag 30 juni

dinsdag 13 september

donderdag 15 september

donderdag 22 september

dinsdag 27 september

donderdag 29 september

Online activiteiten

Total body workout & stretching

Iedere dinsdag- en vrijdagochtend via Zoom

Van 8.00 tot 8.30 uur geeft Willy Tiepel van Jelly Jam Fit een Total Body workout om de dag energiek en vrolijk te starten. Een half uur bewegen en functionele oefeningen doen zet jouw energiesysteem aan en geeft je lichaam een energieboost waar je je hele (werk) dag profijt van hebt.

Van 8.30 tot 9.00 uur kun je los of aansluitend aan de actieve les meedoen met een rustige les. Een half uur losmaak, yoga en stretchoefeningen maakt jouw lichaam lekker los en je begint relaxed en energiek aan je (werk)dag.

Alleen op vrijdag  van 12.00 tot 12.30 geeft Willy een les om even in beweging te komen tussen de werkzaamheden door. In de lessen wordt gevarieerd met spierversterkende oefeningen, mobility, stretching en yoga. Lekker alles door laten stromen zodat je weer fit aan de middag begint. 

Willy Tiepel is een gedreven fitnessprofessional. Zij is al meer dan 20 jaar werkzaam in de fitness- en danswereld. Ze heeft in ’t Gooi een eigen dansschool, Jelly Jam Dance, en een sportstudio, Jelly Jam Fit. Jelly Jam Dance is gericht op allerlei soorten danslessen voor kinderen & jeugd. Met Jelly Jam Fit biedt zij aan volwassenen vrolijke danslessen en actieve lessen voor het verbeteren van conditie, kracht, mobiliteit en lenigheid. Daarnaast biedt zij ook rustige lessen aan, gericht op ontspanning en mindfulness. Haar positiviteit en energie brengt ze graag over aan de deelnemers van RWS in beweging. De lessen zijn gevarieerd en voor iedereen goed te volgen.

Wacht niet langer en doe mee elke week met Willy!

Yoga

Iedere donderdagmiddag van 16:30 tot 17:30 via Zoom

Merk jij van al het werken achter de computer ook dat je nek en schouders stijf zijn? Als je daar op een laagdrempelige manier wat aan wil doen, of dit juist wil voorkomen kun je online meedoen met ‘Yoga voor schouders en rug’ door Karen Oostinga. Karen werkt als omgevingsmanager bij SLU in Oost-Nederland en is al jaren yoga- en meditatie docent.

Met een activatie, staande bewegingsreeks en een zittende ontspanning ben je in een half uur weer een stukje soepeler en ook meer ontspannen.

Live activiteiten met lunch of borrel

We organiseren diverse leuke activiteiten waar je collega’s op een (andere manier) kunt ontmoeten en leren kennen. Voorbeelden zijn een sloepentocht, E-biken, wielrennen, mountainbiken, suppen, open water zwemmen, blokarten op het strand en zo meer. De activiteiten worden gecombineerd met een lunch of borrel zodat je voldoende tijd hebt om collega’s te spreken.

Het activiteitenaanbod wordt in de loop van de tijd verder uitgebreid. Heb je zelf een leuk idee? Zeker ook voor Noord-, Oost- en Zuid-Nederland? Schroom niet om het ons te melden via info@rwsinbeweging.nl