RWS Sportdagen 2023

In 2023 organiseren we wederom sportdagen met veel sportiviteit en gezelligheid. Doordat we meer thuiswerken dan voorheen is elkaar ontmoeten nog belangrijker geworden. Samen of creatief bezig zijn zorgt voor verbinding en plezier.

Meer dan 650 collega’s hebben al meegedaan met de sportdagen in juni in Zoetermeer en Zwolle, die gekenmerkt werden door warm zomerweer, een enkele bui en veel sportiviteit en gezelligheid. Als je nog niet hebt meegedaan in juni meld je dan aan voor één van de sportdagen in september! Formeer een team of schrijf je individueel in. Enthousiasmeer je collega’s om dat ook te doen! De sportdagen worden georganiseerd voor alle RWS’ers!

Een greep uit de activiteiten die je kunt kiezen: volleyballen, Teamspecial, Sherlocks Investigation, Lacross, fietsen, wielrennen, graveltocht, padel, golfen, hockeyclinic, boksen, historisch schermen, capoeira, boerenspelen, schilderen of een rondje met een E-tuk… Er is voor ieder wat wils te kiezen, ook voor wie zich minder fysiek kan of wil inspannen.
Uiteraard kun je weer terecht op het gezondheidsplein voor de jaarlijkse korte healthcheck! Hoe fit ben jij?

Meld je aan en enthousiasmeer je collega’s dit ook te doen!

We zien je graag op één van de sportdagen!

Regio

Wanneer

Waar

Zuid-Holland

Di 20
juni

Zoetermeer

Noordoost-Nederland

Do 29
juni

Zwolle

Midden-Nederland

Do 7
sept

Driebergen

Noord-Holland

Di 12
sept

Heemstede

Zuid-Nederland

Di 19
sept

Stramproy
(Weert)

Zee en Delta

Do 21
sept

‘s-Heer
Arendskerke

Lelystad

Do 21
sept

Lelystad

Zelf een clinic of workshop verzorgen?

Wil je jouw talenten delen met collega’s door een clinic of workshop te verzorgen op een van de sportdagen? Stuur dan een mail naar info@rwsinbeweging.nl  Geef in de mail aan wat je op welke sportdag zou willen doen en wat je eventueel nodig hebt.

Maak vast een reservering in je agenda voor één van de sportdagen en enthousiasmeer je collega’s om dat ook te doen!

Als RWS-medewerker kun je kiezen uit een reeks van RWS-sportdagen, zodat er altijd een dag past binnen jouw agenda.
Inschrijven voor de sportdag is daarom niet meer organisatie gebonden, maar kan ook, als je bijvoorbeeld landelijk samenwerkt met een groep collega’s, op een voor jullie meest geschikte locatie.

dinsdag 21 juni

dinsdag 28 juni

donderdag 30 juni

dinsdag 13 september

donderdag 15 september

donderdag 22 september

dinsdag 27 september