Bootcamp

Beste collega’s, mijn naam is Wendy van Krimpen. Naast mijn werk bij Rijkswaterstaat ben ik zeer actief als fitnessondernemer en run ik een eigen sportschool in Ouddorp. Uit eigen ervaring en enthousiasme ben ik bootcamptrainingen gaan geven. Graag nodig ik jullie uit om met mij een keer te komen bootcampen op 23 juni om 14.00 uur in Ouddorp (Zeeland). Dan maken we er een leuke middag van!

 Bootcamp is het in teamverband sporten in de buitenlucht, waarbij plezier vooropstaat! Bootcamp bestaat namelijk uit een afwisselend pakket aan oefeningen die je bij voorkeur in de vrije natuur uitvoert, zodat je binnen korte tijd je hele lichaam traint. Zo werk je aan je conditie, doe je rek- en strekoefeningen en komen er leuke, uitdagende spierversterkende oefeningen voorbij.

Doordat je in groepsverband traint, ontstaat er al snel een leuke, ontspannen sfeer. De teamgeest zorgt ervoor dat je net dat beetje extra geeft, of je nu individuele oefeningen doet of samenwerkt. Zo werk je aan je conditie, doe je rek- en strekoefeningen en komen er leuke, uitdagende spierversterkende oefeningen voorbij. Doordat je in groepsverband traint, ontstaat er al snel een leuke, ontspannen sfeer. De teamgeest zorgt ervoor dat je net dat beetje extra geeft, of je nu individuele oefeningen doet of samenwerkt.

 

Datum

23 jun 2022
Expired!

Tijd

14:00 - 15:00

Locatie

Ouddorp-Beach