Graveltocht

Beste collega & gravel fanaat,

Dit jaar wordt voor het eerst in de geschiedenis van “RWS in Beweging” een graveltocht georganiseerd en deze vindt plaats op 15 september in Driebergen. En heuse graveltocht waarbij de meeste kilometers over hele mooie gravelwegen van de Utrechtse Heuvelrug lopen.

We starten en eindigen in Driebergen bij Health center Hoenderdaal en elke route heeft een tussenstop met een versnapering en drankje. Na afloop kun je samen met andere collega’s blijven eten. Het diner is in buffetvorm. Speciaal voor deze gravel editie wordt er een RWS-wielershirt ter beschikking gesteld wees er snel bij want Op = Op. Meer informatie voor het bestellen van het wielershirt volgt later.

Zet 15 september vast in je agenda! Via de website van de Sportdag van RWS Midden-Nederland kun je aangeven welke gravel afstand je wilt rijden er zijn twee mogelijkheden te weten: een route van 50-60 km en een route van 80 -100 kilometer.
Aanmelden via de sportdagwebsite kan vanaf begin juli en tot uiterlijk 1 augustus kun je daarbij een wielrenshirt bestellen. Dan gaan de shirts in productie. Na 1 augustus kun je je nog wel aanmelden voor de tocht.

We delen de deelnemers op in kleine groepen (max 12) die alle worden begeleid door een wegkapitein. Ons motto is ‘samen gezellig uit, samen veilig thuis’. We rijden de tocht op eigen gravel- of mountainbikes en het dragen van een helm is verplicht. Enige ervaring is mooi meegenomen. De routes kun je van tevoren downloaden via de website en komen als GPX-bestand beschikbaar.

Startpunt Health center Hoenderdaal Driebergen:

 • Route rond 50-60 Kilometer
 • Route rond 80 -100 kilometer

Verder:
Zorg dat je gravel- of mountainbike in een goede conditie verkeert, bandjes op druk en goed werkende remmen. Een reserve binnenbandje behoort ook tot de standaarduitrusting en pas natuurlijk je kleding aan op de weersomstandigheden.

Zorg dat je voor de start van het event goed hebt gegeten en gedronken. Zorg voor goed gevulde bidons en wat te eten voor onderweg, zeker bij langere afstanden is dit aan te bevelen.

Tip: wil jij er mooi gesoigneerd bij rijden bij een volgende rit, check de Rijkswaterstaat sportkleding https://rijkswaterstaat.36cycling.com/nl/shop/

 

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Datum

15 sep 2022

Tijd

13:00 - 17:00

Locatie

Driebergen